OM OSS

Private Parties, Perfect Pizzas: Bringing Italy to Your Event!

Vår catering

elegance & fame

Forestill deg dette: dine favoritt neapolitanske pizzaer, håndlaget av våre pizzaiolo, med ditt valg av eksklusive toppinger, alt brakt direkte til din dør. Vår cateringkonsept går utover det vanlige; det er en feiring av smaker, en fusjon av ekthet og bekvemmelighet.

Ved ditt arrangement setter teamet vårt opp en sjarmerende pizzeria-atmosfære, komplett med duften av nystekt deig og boblende ost. Du og gjestene dine får oppleve den unike opplevelsen av å se våre pizzaiolo dyktig forberede og steke pizzaene i en tradisjonell gassovn, rett foran øynene dine.

Det er ikke bare et måltid; det er et skue. Det er latteren til venner som mingler, gleden av familie som samles, alt sentrert rundt den universelle kjærligheten til pizza. Og når du tar den første biten, smaker du ikke bare mat; du nyter en tradisjon, en arv og en lidenskap for perfeksjon.

Så, enten du feirer en milepæl, arrangerer et bedriftsmøte eller bare nyter en koselig kveld hjemme, bringer vår neapolitanske pizzacatering folk sammen, en deilig skive om gangen. La oss forvandle arrangementet ditt til en uforglemmelig pizzafest, der hver bit forteller en historie og hvert øyeblikk blir et kjært minne

Priser

Catering Made Personal: Tailored to Your Tastes and Event Size!

På Pizza Catering Oslo tror vi at hvert arrangement er unikt, og din catering bør gjenspeile det. Derfor tilbyr vi en personlig cateringopplevelse, der du har friheten til å velge dine favorittpizza- pålegg fra vår meny og bestemme hvor mange pizzaer du trenger. Vår minste cateringbestilling starter på 20 deilige pizzaer, hver laget med omhu og kvalitetsingredienser.

Prisdetaljer:

Kostnaden for din cateringbestilling avhenger av størrelsen på arrangementet ditt og antall pizzaer du trenger. Dessuten gir vi deg fleksibiliteten til å lage en spesialmeny, slik at gjestene dine kan nyte smaker skreddersydd spesielt for dem

Pris fra 300 nok per person

Servicegebyr:

 I tillegg til kostnaden for pizzaene er det et servicegebyr basert på størrelsen på arrangementet ditt. Dette gebyret dekker vår profesjonelle cateringtjeneste, slik at alt går knirkefritt, og gjestene dine blir fornøyde.

Leie av servitør:                 3500 nok

Slik kommer du i gang:

Klar til å planlegge pizzafesten din? Ta enkelt kontakt med oss, så jobber vi tett med deg for å lage en meny og cateringpakke som passer arrangementet ditt perfekt. Enten det er en liten sammenkomst eller en stor feiring, er vi her for å gjøre det minneverdig.